HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.08.16. 16:37 csipkerózsa

5 főzős-evős film, ami garantáltan meghozza az étvágyam

1. Aranyeső Yuccában
Hát ez nem vita tárgya, akármilyen filmes lista van, azt úgyis valamilyen Bud Spcer-Terence Hill film vezeti nálam:) Jelen esetben csak BS, mert a kékszemű helyét Girolámó, az indián veszi át ebben a spagettiwesternben.Ez a film nem főzésről szól, de hát ugye a BS filmek elmaradhatatlan tartozéka a zabálás.Ami ebben a film lejátszódik, zabálós jelenet, igen valószínű,hogy filmtörténeti pillanat, közben a zene malacröfögésre emlékeztet. LOL. Meg hát azok a párbeszédek:
"Van olajbogyójuk?
Nincs, babunk van Uram!
Hm, ez is az is gömbölyű (széles vigyorral, látszik, h mélyen nem akart ő olivabogyót)"
"Én csak egy kínai szakács vagyok, én nem vagyok szamuráj"
"Egy füzér banánt a doktor Úrnak"
IMÁDOM!
2.L'ecsó
A gourmet patkány története szerintem mindenki szívébe belopta magát, aki látta. A rajzfilm olyan araynos bájos és gusztusos, hogy nem lehet nem szeretni. Ráadásul az ember teljesen elfelejti, hogy kis patkányról van szó és csodálja benne a szenvedélyes zseniális művészt, mert bizony a főzés művészet a legjavából.
3.Csokoládé
Egyik kézben finom krémes csokoládé a másikban Johnny Depp. Én azt mondom tegyük össze a két kezünket!A csokoládés boszorkány küzdelme a konvenciók ellen, avagy előbb utóbb úgyis mindenkinek csokis lesz a szájaszéle. Alapdarab, jó zene, szép képek, remek színészek, finomságok, szerelem. Mi kell még?
4.Ízlések és pofonok
A merev szakácsnő egy tragikus balesetben magára marad nővére kislányával, s lassan indul az olvadási folyamat, amiben komoly szerepet játszanak a finom falatok és egy elbűvölő szakács.A film egyáltalán nem mondható komplikáltnak, viszont tökéletesen megfelel annak, amit várunk tőle, nem akar többnek látszani. Remek szórakozás, érzelmek, és persze Paulo Conte zenéje. Én bármikor meg tudom nézni, és mindig megéhezem tőle.
5.Kivételesen két klasszikus, amiben kultikus az evés, természetesen Bud Spencer-Terence Hill
És megint dühbe jövünk ("Mi ez, hagymás bab? Nem, krumplis hal)+
Nincs kettő négy nélkül ("Készítettünk egy kis villásreggelit! Azt nagyon jól tettétek!")
 

Szólj hozzá!

Címkék: film 5 bsth


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr231313173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása