HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.08.24. 19:29 csipkerózsa

5 kozmetikai termék, amivel roppant elégedett vagyok

1. Lush Rub Rub Rub
A kézzel készített angol kozmetikai termékcsaládért, a Lushért, úgy am block is odavagyok. Szeretem az illatát, szeretem, hogy tényleg természetes anyagok vannak benne és tetszik az ötletes formavilága is.Különösen az angliai üzleteiket szeretem, mert az angol közegészségügyi jogszabályok lehetővé teszik, hogy a készítményeket kipróbáljuk, simán lemosták a karomat. Nálunk sajnos erre nincs lehetőség, így marad a szaglászása a kirakott dolgoknak. Egy ismerősön hívta fel a figyelmemet erre a testradírra, még Londonban. Tökéletesen bevált, egyrészt már érzelmileg is kötődöm hozzá, hiszen az illata lett a London-szag, másrészt mert kifogástalan termék. Tengersó alapú, ezt lehet is érezni, nem túl durva sószemei pedig tényleg alaposan letisztítják az arcot, a benne lévő olajok pedig arról gondoskodnak, hogy a radírozás ellenére ne legyen papírszerű, száraz a bőr , mután megtöröljük.

2.Yves Rocher Pur Desir de Lilas
Ez az illat, ez az illat mámorító. Akármikor fürdöm vele érzem az orgona természetes illatát, olyan mintha a természet lágy ölén egy lugasban sétálnék. Emellett tökéletesen teljesíti a "tusológélség" kívánalmait is. Yves Rocher, természetes anyagok, elérhető ár. 'Nuff said.

3.Essence korrektor
Az Essence német termékcsalád nagy szerelmünk barátnőmmel. Az ilyen árkategóriájú (értsd olcsó) termékektől azért egy átlagember ódzkódik, hát nem véletlen, hogy ennyire olcsó, gondoljuk.Viszont, mikor már a Instyle , Glamour, Elle és megannyi név a naptárban egymást túllicitálja, annyira ajánlja ezeket, akkor már mi földi halandók is beadhatjuk a derekunkat.Ez a korrektor mesés. 3 színű, zöld a kipirosodás ellen, (Isten az atyám, beválik), rószaszín a táskák ellen, barna a bőrhibák ellen. Hibátlan fedés, kellemes, nem zsíros érzet. Jó, kicsi adag, ezért olyannak jobb inkább, akinek nem sok bőrhibát kell elfedni.

4.Felce Azzura hintőpor
Hát a Felce. A Felce fogalom nálunk. Imádjuk az illatát, de erről már regéltem korábban. Egyszerűen ez az erőteljes tömjénillat egyszerre visz el minket a túlzásokra hajlamos Olaszországba és repít vissza a régikori púderfüstös budoárokba.Ráadásul a doboza is annyira szép, olyan kis antik hatású. És hát az illat: utánozhatatlan.

5.Primus ajakír
Sztem sokan tapasztalták már, hogy az ajakír(parasztos nevén szőlő(szöllő)zsír, én is így hívom, mindig felröhögök, mikor ajakírként kérem a patikában) használata ellenére is mindig száraz a száj (gondolok itt az általam  már használt Labello, Bebe, Avon, Oriflame cuccokra). Nos ez nem véletlen, ezek a kencék olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek hosszú távon elősegítik a száj kicserepesedését, és hogy milyen ördögi terv miatt: hát hogy kelljen használni a szőlőzsírt minél többször. Micsoda összeesküvés.Sógornőm hívta fel erre a figyelmemet, ő egy tanulmányban olvasta. Azt is mondta, h neki azt tanácsolták próbálja ki a patikákban kapható Primust.És jelentem: az eredmény remek. Nem mondom, h nem szokott kiszáradni a szám, de jóval kevesebbszer. Kamillás, így gyulladáscsökkentő is, főleg akkor jó ha beszakítom a bőrt. És 200 forint körül van. Elég indokot mondtam ugye mellette. Meg hát amúgy is fő a természetesség.

3 komment

Címkék: 5 kozmetika


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr461335533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hachier 2009.08.25. 21:25:17

Yves Rocher? Emlékszem, a kilencvenes évek eleje táján masszív zöld kartondobozokban lehetett rendelni tőlük mint csomagküldő-szolgálattól, aztán eltűntek nyom nélkül családom lánytagjainak mély bánatára. Hol lehet kapni a cuccaikat?

csipkerózsa 2009.08.25. 22:40:06

Tényleg, régen rendelni lehetett tőlük!!
A Mammutba ahogy bemész, balra már ott is van az üzletük.Minden ami szem szájnak ingere: smink, testápolás.Én nagyon szeretem őket, és tényleg elérhető az ára.Jó, nem a legolcsóbb, de nincs tele kőolajjal legalább:D

kozmetikusszalon · http://kozmetikusszalon.hu 2012.05.06. 18:31:44

Több helyen is van már üzletük, Pl: Blaha Lujza tér, de keress rá és meglátod.
süti beállítások módosítása