HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.10.16. 21:46 csipkerózsa

Variációk a lagzira.

Minden lány ábrándozott már arról, hogy hogyan és főként miben fog férjhez menni. Hát nálam ez a kérdés még a jövő kétes homályába vész, de elképzeléseim a miben-t illetően nekem is vannak. Bennem belső vita is folyik, ahol a konszolidált, letisztult, posh énem és a burjánzó, rokokó oldalam harcol egymással. Nézzük miféle lehetőségek ragadták meg a figyelmemet:
1. Barokkos túlzás:
Igazából a Csajok háborúja c. bődületes baromság egyetlen pozitív hozadéka az a gyönyörű esküvői ruha volt, amit Kate Hudson viselt a filmben. A szépséget Vera Wang tervezte

2.A letisztult forma:
Valami egészen egyszerű, amit az ember fantasztikusan friss, üde sminkkel,  és különleges kiegészítőkkel dobhat fel. Egy siluetteruha (Victoria Beckham első kollekció)+derékon selyemöv (rózsaszín vagy babakék) ha rószaszín akkor megy hozzá ez az elképesztően könnyfakasztó Christian Lacroix szandál. Apró fejdísz, semmi bonyolult frizura.Flawless

3.Hírességekről lopva:
Az nyilvánvaló, h semmi olyat nem akarok magamon, ami olyan klasszikus, mondjuk gondolok itt a középső újra ráhúzott karkesztyűre vagy a hegyes orrú zárt cipőre.
Ruhák tekintetében nagyon tetszett Portia De Rossi esküvői ruhája, bár úgy hiszem nem feltétetlen az én fizikumomra van kitalálva. Nagyon tetszett még Pink ruhája is, ami kész csoda, mert az a nő nem is ízlésficam, hanem ízléstörés.

4. Maszkulin
Valami miatt a nadrágos fazon is nagyon tetszik, mert igazából egy jó nadrágos-kosztümös összeállítás elképesztően nőies tud lenni.
Victoria Beckham Némethonban, egy promóciós turnén viselte ezt az összeállítást, és nyilván fehérben és nyilván finomítva, de hogy káprázatos és egyedi az biztos.



 

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr981454996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása