HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2010.03.21. 15:02 csipkerózsa

Szex és New York is in the air

Május 27-én startol kis hazánkban a kultikus sorozat filmváltozatának második része. Usánkában viszont már javában megy a promó, a szereplők bőszen mutatkoznak együtt, hogy felélesszék mindenkiben a szunnyadó és egyben leküzdhetetlen vágyat a második rész megtekintésére. Olybá tűnik egyelőre, hogy mindannyiunk Samanthája kivár, mivel az elmúlt héten egyetlen rendezvényt sem tisztelt meg jelenlétével, holott a másik három lány ott volt. Lehet, hogy végképp elmérgesedett a helyzet SJP és Kim Cattral között? Állítólag KC nem bírja elviselni, hogy SJ hercegnő páváskodik SJ várában, s gondolom SJP ugyanígy van KC-lel kapcsolatban. No persze ez a nézőnek olezanc.
Viszont a három hölgy Kristin Davis, SJP és Cythia Nixon olyanok, mint a jó bor, a korral egyre jobbak és nemesebbek lesznek, főleg SJP, akinek ez a két ruhája KICKS ASS.
Az első rendezvényen a tavaszt idézték a csajok, SJP ruhájáért nyilvánvalóan meghalnék, míg a második eseményen a klasszikus feketére szavaztak.
Nektek melyik összeállítás tetszik jobban? Tavasz vagy LBD?

1.kép: SJP Lanvin, CN nem tudok rájönni a tervezőre  , KD Oscar de la Renta
2.kép: SJP Marchesa (annak ellenére, h kifejezetten NEM szeretem a Marchesa ruhákat, ez igen formás darab), CN megintcsak ugyanaz a probléma....,KD újabb Oscar de la Renta kreáció 

Szólj hozzá!

Címkék: film divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr161856742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása