HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2010.05.21. 13:22 csipkerózsa

Do the cannes-cannes

Picit visszatérünk a divathoz, mert a magánélet meg a lelkizés már nyomasztó túlsúlyt öltött. Pedig vannak még e téren is kikívánkozó gondolataim:)
Addig is, míg ezeket formába öntöm, nézzük milyen szépségekben feszítenek a hírességek a jelenleg is zajló cannes-i filmfesztiválon. Egyébként más okból is van izgulnivalóm, hiszen két magyar alkotás is jelen van, a főfilmek között Mundruczó Kornél Szelíd teremtés-A frankensteint terv című alkotása versenyez, un certain regard alapon pedig Kocsis Ágnes Pál Adrienn című munkája kapott helyett (Kocsis Ágnesé a Friss levegő is, amit anno volt szerencsém látni)

Töménytelen mennyiségű lehetőség van Cannes-ban a parádézásra, én kiragadok pár nekem nagyon tetsző ruhákölteményt:

Tehetségtelen, üres, merev játékú, de ez a Balmain ruha kétségkívül nagyon jól áll Kate Beckinsalenek (aki otthagyta Michael Sheent egy noname amcsi rendezőcskéért, olyan ez - hogy egy klasszikussal éljek- mintha a Gundelből kijársz a Tesco májkrémre)

Carey Mulligan fantasztikusan nézett ki ebben a módosított Azzaro-ban. Annyira szeretem azt a szofisztikált stílust, amit Carey képvisel. A fene egye meg:)

 

És CM ebben az RM by Roland Mouret-ben. Átok, áááttok:)

 

Überkedvenc: Fan BingBing ebben a CSODÁBAN.Hogyan légy egyszerre gyönyörű és képviseld büszkén a hazádat. Ez egy sárkányos ruha:D

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr752020558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása