HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.08.14. 22:18 csipkerózsa

Örök divatikonok

Van pár olyan híresség, akik valószínűleg mindig divatosak lesznek, mert valami olyat képviseltek, ami örök érvényű. Twiggy, a brit szupermodell, megváltoztatta a modellvilágot, apró vékony alakjával,fiús hajával, hatalmas szemeivel éles fordulatot hozott a modellek világába és hát valljuk be divatba hozta a soványságot. Viszont ő TÉNYLEG egy sovány lány volt, nem azért , mert reggeltől délig rókázott, hogy nehogy hízzon két dekát.
Audrey Hepburn esetét nyilván magyaráznom sem kell, hozzá fogható gyönyörű és sugárzóan bájos, jóságos színésznő nem volt és soha nem is lesz mégegy a világon. Ráadásul nem csak gyönyörű nő volt, nagyszerű színész, hanem remek ember is, messzi földön híres kedvességéről, jótékonyságáról és szerénységéről.
Nem titok , hogy egyik legnagyobb ikonom Marilyn Monroe. Ismételhetetlen karizmájú nő volt.Gyönyörű és egészségesen formás  Ráadásul roppant érzékeny lelkű is, ezért is darálta be őt olyan könnyen Hálííívúúúúd.
Na már most ezek az időtálló ikonok számtalanszor visszaköszönnek a divat világában is.Míg mondjuk, akik 7 éve vettek egy britney-pólót, lehet , h ma már csak otthon, ablakmosás közben veszik föl, ugyanez a helyzet a Spice Girls pólókkal is ugye... (Teszem hozzá diehard SG fan voltam tacskó koromban)
Organikus Twiggy for Mark And Spencer bag-em nékem is vagyon, hát asszem Dolce és Gabbana Marilyn ruhájára még olyan egy millió évet kell dolgoznom, pedig az a ruha to die for.

 

Szólj hozzá!

Címkék: divat monroe twiggy audreyhepburn


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr961310229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása