HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2010.07.28. 20:46 csipkerózsa

the other name of shit.

annyira utálom magamat. hihetetlen, hogy mennyire ismétlem önmagam. hogy vannak olyan bődületes hibáim, amiket nem tudok kijavítani, még akkor sem, ha már kismilliószor az orrom alá lett dörgölve,  h Hé kisanyám, ezen változtatni kéne.

Utálom, h érzelmileg ennyire megzavarható vagyok, hogy elhiszek minden szirszart, mindennek hitelt adok, holott nem is igaz. aztán jön egy pont, és hopp megint ott vagyok, szivemben rőzsedalokkal, otthagyva a kereszteződésben. fcku this shti.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr442183335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hemill 2010.07.30. 21:32:40

ez aból is következhet, h túlságosan komolyan veszel kis dolgokat, nagy jelentőséget tulajdonítasz nekik, holott ha belegondolsz, az igazán fontos dolgok fölött meg tovább suhansz.
(persze nem tudhatom :) )

igen, vannak ezek a "kis" hibák bennünk, de mint nevükben is benne vana kicsik, vagyis könnyen elmúlnak, vagy egy idő után nem is veszzük észre, h változtunk, hiszen mindevégig magunkal voltunk, nem kell ezen rágódni, lehet h vannak olyanok is, akik szerint ezek nem hibák, hanem erények, attól függ honnan nézed.
süti beállítások módosítása