HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.11.08. 15:06 csipkerózsa

Veszedelmes érdekességek

-Robert Pattinson Budapestre jön. Állítólag 2010-ben jön ide forgatni Nicole" ádehogybotoxoltatommagam" Kidmannal. A közös filmjükben valami selyemfiúfélét alakít kedvenc szemöldökünk tulajdonosa, aki gazdag és idősebb nők farvizén evez egyre feljebb és feljebb.
-Alec Baldwin és Steve Martin fogja vezetni az Oscar-gálát jövő márciusban. Végre egy épeszű indok, hogy fennmaradjunk. Ugye, tudvalevő,hogy Alec Baldwint bárhol, bármikor, Steve Martin meg jó arc. Ehhez kapcsolódik, hogy a Golden Globe-t Ricky Gervais, egyik kedvenc angol bunkóm vezeti majd. Nyami, remélem sokat-sokat élcelődik majd a bunkó ostoba amcsikon, akik vannak olyan hülyék, h röhögnek azon, h nem tudják, hogy magukon röhögnek.
-Alec Baldwinhoz kapcsolódó hír, h hamarosan bejön egy új romantikus filmje a mozikban (jó hát majd decemberben) Steve Martin és Meryl Streep közreműködésével. Romantikus szerelmi háromszög, gondolom Alec Baldwin-féle szarkasztikus humorral és sunyi nézéssel. Jó lesz már új film, mert már kismilliószor néztem meg a Mini beindult:)
-Elkészült, vagy legalábbis nagyon a végén járnak a legendás Szupercsapat c. sorozat filmváltozatának. Ez csupán és csakis azért érdekes , mert Hannibál vezérünk szerepét Liam Neeson játsza majd, így legalkább egy szereplő meg tudja majd közelíteni az eredeti karakterek színvonalát. Mert amúgy mondjuk Mr. T-t beérni lehetetlen.
-Katy Perry Russel Brandtel jár. Dögöljön meg. Így már mindkettő.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film gondolatok érdekességek


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr341509181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása