HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2010.01.11. 21:43 csipkerózsa

Dita Von Teese wears fashion or Fashion wears Dita Von Teese?

Nem szeretek dicsérni tudvalevő, különösen nőket, mert irigy vagyok végtelenül. De ha egy szemernyi objektivitást erőltetek magamra, akkor be kell valljam, hogy Dita Von Teese, (aki számomra teljesen érdektelen dolgot űz, burleszkművész, de itt ne a filmes berkekben ismert burleszkre gondoljunk, hanem ilyen ruhátlanul művészien mozgó cuccra, ami számomra homályos, de úgy érzem, nem is fogok benne mélyen elmélyedni. tényleg ikonikus. Szóval DVT-zen még egy zsák is jól állna. Egyszerűen tényleg tökéletes  megjelenése. Ok, van egy dollhouse jellege, és a körmei kifejezetten ijesztőek, (és mivel még személyesen nem találkoztunk lehet, h számítógéppel generált, csakúgy, mint Ryan Reynolds hasfala, mert olyan igazából nincs:) de hogy viseli a ruhákat, akármennyire merészek és vadak, és nem hagyja, hogy akár egy pillanatig is a ruha hordja őt, az fix.
És annyira jóképű, jóval fiatalabb (jóval gazdagabb) francia nemes a pasija. Undorító.:)
Diorban

 

Dolce-ban (imádom ezt a ruhát, észbontó. Ezekhez tényleg kell egy egyéniség. Most képzeljük el Jennifer Anistont benne. Bizarr:)

 

A mesterrel, Roland "Isten" Mouretvel. Dita szerint a Galaxy-ruha megváltoztatta az életét. Hát az enyémet meg Mouret változtathatná.


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr501664865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása