HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.05.05. 12:37 csipkerózsa

Lanvin

A patinás francia divatház, a Lanvin, már nagyon régen túlnőtt azon, hogy csupán a francia divatélet meghatározó eleme legyen. Hatása (és népszerűsége) az egész európai divatra óriási. Jellegzetes, kockázatot vállaló formái, szabása mindig különlegessé és egyedivé teszi a ruháit. A Lanvin ruhákat azért is imádom, mert ez egy olyan kategória, amit nem vehet fel mindenki. Illetve bárki felvehet, de viselni tudni kell. Ezek a nem mindennapi ruhák, hűen tükrözik az őket viselő egyéniségét, és bizony, ha valaki elköveti azt az alapvető baklövést,h felveszi, mert "ismertdivaccégfelveszemmertmegtehetem",nos ilyen esetben nem biztos, h a ruha tudja őt viselni. Sose voltam a "csupán szép" ruhák rajongója, egy ruha legyen olyan, hogy hozzám passzoljon, ne éljen tőlem külön. Ezek a ruhák ugyan külön életet élnek, azonban megfelelő személyiséggel társítva maga a DIVAT. Olyan hírességek viselik, (és itt direkt nem sztárt írok....) mint pl. Maggie Gyllenhaal ( aki bár gyatra szerepet kapott pl. a The Dark Knightban, de tudjuk kell a pénz kenYérre, olyan kiváló és különleges filmekben szerepelt, mint pl. a Titkárnő c. film, amit ezúton is ajánlok mindenkinek, mert az a film tiszta erósz.)vagy a NAGY kedvencem Tilda Swinton. Itt egy nő, aki mer kockázatot vállalni és nem érdekli, hogy majd a divatmagazinok közül több olyan lesz , aki becsmérlni.(Jó, mellékfogásai neki is lehetnek).Talán Tilda a leghűségesebb Lanvin-viselő. Imádom a nőt, már csak azért is, mert igazi filmművész, aki bármikor félrerak egy hálivúdi szerepet egy Tarr Béla film kedvéért, akiért egyébként főiskolás kora óta rajong, és a filmmművészet egyik zsenijének tart. (Mert az is.....)

 Alant az első képen az überkedvenc ruhácskám látható.Its to die for.(2)Tilda Swinton a Lanvin egyik kreációjában. (3)Állatminta és virágok a tavaszi kollekcióban. (4)Könnyed esésű darabok szintén tavaszra-vigyázó szemeteket a bal szélsőre vessétek (5)Az ŐSZ, szinte várom, hogy hulljanak a levelek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: divat lavin


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr861104007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása