HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.07.18. 13:55 csipkerózsa

A Union Jack divat

Nincs még egy zászló, amely ennyire ismert lenne a világban és főleg ilyen gyakran felhasznált, mint az Egyesült Királyság háromszínűje, ismertebb baráti nevén a Union Jack.Több elmélet is van, hogy miért pont Union Jack a zászlaj neve, pl. hogy a jack szó kis, hajókra tűzött zászlót jelent, illetve hogy mikor nagy egyesülés láz volt a brit szigeten akkor lett a Union név , amelyet az éppen regnáló király , Jakab (jack) nevével egészítettek ki. Megjegyzem a szintén világhírű, és isznyatjó alapsorozat, a Csengetett Milord? ban is a Meldrum család gumigyára Union Jack Rubber Company:))

Személy szerint én is imádom ezt a zászlót, meg azt, hogy mindenféle negatív szájíz vagy mellveregetés nélkül fel lehet használni. A divatban is rendkívül népszerű , jómagam is rendelkezem efféle pólóval, de azt sajnos nem Alexander McQueen tervezte:((Nem úgy mint azt a kis szögletes clutchot, amiért élek halok, vagy a Union Jack csizmákat és pólót, amit a zászló mellett még hőn szeretett Erzsébetünk portréja is tetéz. És ezt lehet, és nincs felháborodás meg hőzöngés. Még a Chanel se tudta kikerülni a UJ lázat, ő is elkészítette Vintage fémláncos retiküljének UJ változatát, amit legutóbb épp Emma "Hermione" Watsonon láttam, hogy törne le a keze.



 

 

Szólj hozzá!

Címkék: uk divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr41253090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása