HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.10.17. 19:45 csipkerózsa

A 3 férfitípus, ami megolvasztja a jegem.

1. A harcias
Na itt még véletlenül se a fenegyerekre, vagy a macsóra tessék gondolni. Az afféle nyámnyila keménylegények nem jönnek be. Nem szeretem a kakaskodó, kötözködő, ámde udvariatlan, patriarchális férfiakat. Ez a típus vad és harcias, már-már hirtelen.Viszont tiszteli az alapvető értékeket és ami fontos, nagyon jó szíve van. Tökéletes példa erre Santino Corleone. A nagypofájú, laza, erőteljes, 150 százalék tesztoszteron férfi, aki azonban sose bántana nőt vagy gyereket, s mint tudjuk gyerekkorában, bár nagy csibész volt, mégis befogadta a hontalanul, árván lézengő Tom Hagent, s amikor Tomot elrabolta Virgil "Török" Solodzo mély testvéri szeretettel aggódott érte. Annyira meg tud fogni, ha valaki férfias mégis emberi.És cseppet sem kisstílű.

2. A csendes határozott
Az a férfi, akitől távol áll a harsogás, a harciaskodás (lsd előző típus, mondtam h fennáll nálam a précox lehetősége:D). Aki csendes precizitással dolgozik és él. Aki nem beszél állandóan, de amikor megszólal, akkor tökéletesen eltalálja, mit kell mondani. Tudja, mit miért tesz, céltudatos, tehetséges, ellentmondást nem tűrő. Emellett mégis a szeretteit óvja félti, és annyira szívdöglesztő, mikor egy ilyen férfi olyat tesz, amiből süt a szerelem, az odaadás, mert ez amúgy olyan idegennek tűnik az alaptermészetétől.Erre a típusra aduászaim: Tom Hagen, a csendes, precíz és Micheal Corleone, a csendes, ellentmondást nem tűrő.

3. Az alkotó zseni
Félreértés ne essék, nem a lézengő ritter, hobó életművészekre gondolok. Ó nem. Hanem a a tehetséges MŰVÉSZ.Aki képes alkotni, aki más aspektusban szemléli a világot, mint az átlagember. Akit elképesztően lehet tisztelni és akiért lehet könnyes szemmel rajongani.
Tökéletes példa erre a világ egyik valaha volt legjobb táncosa Mikhail Barysnikov vagy a divatzseni Roland Mouret.


 

Szólj hozzá!

Címkék: férfi gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr871456654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása