HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2010.01.08. 13:33 csipkerózsa

Awaiting movies in 2010

Akad pár film, amit több-kevesebb érdeklődéssel várok.

Jelenlegi alacsony fekvésű hangulatomnak minden bizonnyal jót tennének a könnyed vígjátékok.Első körben megpróbálkoztam az Egyszerűen bonyolult c. Meryl Streep , Alec Balwin filmmel. Alec Baldwin még mindig istenkirály, de annyira felhergeltem magam a film amcsi gagyiságaim, meg az állandó baromságokon való picsogáson. Ezeknek az amcsiknak TÉNYLEG fogalmunk nincs az életről. Komolyan, nem volt olyan képkocka , ahol MS ne valami elképesztő baromságon agyalt volna merengve, picsogva. És persze hát a nagy amerikai problémák: ki kell bővíteni a házam, mert már nem elég a 8 hektár, jaj, h nincs egy tervező, aki megérti az igényeimet.Na meg hogy ötven feletti nők, vinnyogva összejönnek és egymás szexuális életéről beszélnek bakfislányokat megszégyenítő módon, az meg több, mint életszerűtlen. Én  és a bnőim ezt a szintet már 14 évesen meghaladtuk.
Na szóval nem vált be a film.És hogy ezért a totál túljátszott, elmaníroskodott filmért még Golden Globera is jelölték...
Jó LENNE Sarah Jessica Parker új filmje, a Did You hear about the Morgans? , de hát Hugh Grant játszik benne, és hát főszerepben pláne nagyon nehezen viselem HG nyápicságát. Tipikus angol, többszázéves gyarmati múlton érlelt, a tényleges cselekvéstől, munkától elszokott szerencsétlen ,ehetetlen angol koszton eligénytelenedett angol, aki cigizik a pamlagon és megjegyzéseket tesz hogy : "People are so banal". Szóval ezt a fajta angol férfitípust ki nem állhatom. Viszon SJP meg mindig jókedvre derít. Úgyhogy nem tudom.
A Nine is érdekelne, mert Daniel Day Lewis és Marion Cottilard munkásságát kiemelt figyelemmel szemlélem, de 1. utálom a musicaleket, 2. utálom Nicole "adnékpuszitdenemtudok" Kidmant, 3. utálom Fergiet, 4. Judy Dench látásától kiver a víz és még sorolhatnám.
Van egy amcsi film, de bődületes baromság a téma, ilyen két világ közötti lelkekről, viszont Michael Imperioli is játszik benne, őt meg tudjuk,  h betegesen imádom, gyengébbek kedvéért, ugye ő jászta Chris Moltisanti szerepét a Maffiózókban. A címe Lovely Bones.
Eszem vesztem, annyira várom már a Tim Burton-féle  Alíz Csodaországban, ugye fanatikus Alice-rajongóként. És hát Johnny Depp és Burton látványvilága csakis jó lehet. Bár kicsit fáj minden Burton-filmben a bántóan csúf (jó, azért tehetséges is) Helena Bohnam Cartert látni, de hát megértem, h ő az asszonypajtás. Megemlítendő, hogy Matt Lucas, kedvenc Little Britainem is szerepel benne, duplán:)
Ugye, ne feledjük a Szex és New York 2.-t majd valamikor nyáron vagy tavasszal. Hát kíváncsi leszek tényleg, hogy milyen történetet kreálnak. Érdeklődéssel várom ,  milyennek sikerül a Szuper csapat (The A-team) filmváltozata. Az eredeti sorozat George Pepparddostul (nb: Álom luxuskivitelben)Mr. T-stül  nagy-nagy kedvencem volt. A filmben Liam Neeson lesz a csapatfőnök, hát we will see.
Terry Gilliam filmje, a híres The Imaginarium of Doctor Parnassus is reklámozódott már a moziban az Egyszerűen bonyolult előtt, ugye ez az uccsó filmje Heath Ledgernek .Na hát ez önmagában számomra az égegyadta világon semmit sem jelent , viszont Terry Gilliamet és a filmjeit nagyon kedvelem, mert amúgy is python, és a pythonok tökéletesek. Mondjuk utolsó filmje a Tideland, több volt , mint megerőltető és zavarbaejtő. Viszont on the other hand ott van a Félelem és reszketés, amiért meg kezem-lábam törném. Csak valahogy HL annyira nem tud lázba hozni. Na majd meglátom mire lesz érkezésem. Ahogy ismerem magamat az itthoni díványon kötök ki a biztos Keresztapát vagy a Becstelen Brygantikat nézve.




 


 

2 komment

Címkék: film gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr651656650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.mara 2010.01.09. 12:00:57

az egyszerűen bonyolultat én is tervezem megnézni, igen, már az ajánlóból is kiderül, h hihetetlen kulturális magasságokat súrol - de mindegy, azért remélem lehet rajta nevetni.
tnap voltam a 2012-n. hát basszus, még john cusack miatt sem éri meg megnézni (pedig ő számomra elég nagy motiváció, különben nem érdekelt volna egy apokalipszis film), én nem is értem mit keres újabban ilyen filmekben. volt olyan, h öcsémmel hangosan nevettünk, olyan gyagyi részek vannak benne, teleltűzdelve hollywoodi közhelyekkel.
nemrég pedig a julie&juliát láttam, az jól indult, kedves, vicces, de a felétől az is kilapul és egyszerűen unalmas lesz.
ami mostanában tetszett moziban (pedig sokat járok) az a coco chanel. szinte hibátlan film.

csipkerózsa 2010.01.09. 16:43:09

Dettó, a Coco Chanel sztem is remek. Én egyedül a Boy-t játszó pasit találtam gyengének.Gondolom az Audrey Tatousra gondolsz.Írtam is róla bejegyzést anno.
Van egy másik is, ami CC és Igor Stravinszki kapcsolatát mutatja be, Mads 'Isten' Mikkelsennel, de nem hallottam róla, h bekerült volna a magyar mozikba.
John Cusack nálam is húzónév, mert baromi okos tehetséges színész, és nem értem, h akár egy mondjuk Max után hogyan kerül ilyen blődlikbe.

veszedelme.blog.hu/2009/07/08/mindennapi_filmunk_coco_avant_chanel
süti beállítások módosítása