HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2010.02.15. 18:53 csipkerózsa

Victoria Beckham Collection Autumn/Winter 2010

Kedvenc, mindig a nyelvemre jövő, britem előrukkolt újabb kollekciójával. Már sokszor szót ejtettem, megfelelő kritikai szemlélettel, a korábbi tervezéseiről, s meg kell jegyezzem, felvéve az objektívitás szemüvegét, h ez a nő fejlődőképes. Vagy legalábbis a team, ami a neve alatt dolgozik.
Saját elmondása szerint sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett, h játsszon az anyagok stílusával és esésével, és ez sikerüt is. Végre nem érződik minden ruhadarabról, hogy mi volt az az A-listás minta, amit lekoppintott. VB a New York Fashion Weeken tegnap mutatta be, és maga narrálta az új adag ruhát. Az új kollekcióban VB-t a Dick Tracy világa inspirálta, előszeretettel alkalmazta a sötét és a lágy, világos színek ellentétét, amelyet a feminim és a maszkulin vonal játéka is kiegészített.
Összeségében nagyon tetszik, kedvencem a szürke-vajszínű, feketeöves maxiruha. Erőlködés nélküli, könnyed, és kivételesen láthatóan jó alakformázó, nem kell -XXXS-nek lenni hozzá.
Szívfájdalmam, h még mindig nincs nadrágos szett, ami egy kis feszességet hozna a kollekcióba. Végre újabb fazonok, nem csak ceruzaszoknyás sziluette ruhák, és több szín,végre.
Mrs. Beckham azt is elárulta, ha a legutolsó képen látható ruhát fogja viselni az idei Oscaron, mondjuk remélem nem ebben a színben.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr491761038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása