HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.05.05. 15:27 csipkerózsa

DivatBŰN

Tegnap este megint volt némi rongyrázás Usánkában, hírességek, híres dizájner jóbarátaikkal ellátogattak az évente megrendezésre kerülő Costume Institue Galara.Ilyenkor persze a kötelező mosolyon túl megy a pislogás, h ki néz ki jól, ki gáz. Tavaly Victoria Beckham vitte a prímet, hát igen, hiába  a pénz......Iszonyat -ultra gáz volt. Pedig pont ő írja a That extra half an inch c. könyvében, amit magam is olvastam többször , hogy sose menjünk ki úgy az utcára (vagy egy rendezvényre pláne) hogy nem nézünk előtte tükörbe. Nekik nyilván összetört miután Fos Spájsz belenézett, az meg ezt az esetet a molekulák szerencsétlen ütközésének tudta be.Pedig a tükör olyan, mint a részeg ember: nem hazudik.Itt egy kép, lehet rémüldözni (tavalyról)

Idén is voltak persze gázak, de Vic nagy szerencséjére azért nála is akadt rosszabb ebben az évben. Ez pedig nem más, mint a csontra száradt izom és bőr királynője: Madonna. Elton John szerint az bizonyítja, h Madge órisái sztár, hogy elnézik neki, h rémesen öltözködjön. Mert hát abszolút no picture, no voice. Jó én tudom, h az idei Louis Vuitton kolleckió minden csak nem ready-to wear, és ő pont nekik az "arcuk", de nem hiszem el, h nem akadt egy előnyösebb ruha, és hogy pont ezt a rúúúútt Marc Jacobs csizmát kellett felvenni.Brr, a fertelmes "hajdíszről" nem is beszélve. Vomit.

Persze Victoria sincs a Best Dressed listán, ő egy Marc Jacobs rucit erőltetett magára (a gála főembere idén MJ volt, plusz Vic nagy barátosa, a kampányában is hülyét csinált már magából)A ruha maga annyira nem lenne rossz, ha hátul nem lenne egy pizsama összegyűrve és rávarrva illetve ha nem borult volna Poshra a barnítós flakon.De ezt a fajta természetességet már megszokhattuk tőle...És ha belegondolok h mennyi pénztből néz ki így.... Én dolgozni stílusosabban járok...

Szólj hozzá!

Címkék: beckham madonna victoria


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr91104338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása