HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.05.19. 14:00 csipkerózsa

Tanakodás

Ma rendkívül mizerábilis hangulatban vagyok, és, mint ilyenkor IS szokásom, töprengek.

S teszem fel magamnak a költői kérdéseket férfi és nő viszonyáról. Itt is várnék hozzászólást, de mivel senki nem olvassa szinte a blogom,így pláne költőiek maradnak.

Tény, és már sokszor bebizonyosodott, ahogy bölcs bnőm J. is mondta, a férfiak másként gondolkodnak ,mint a nők. És az is igaz, h ha mi nők folyton azon vagyunk, h megértsük őket, nos előre szólok, h NEM FOG SIKERÜLNI.Alapvetően más a férfi és a nő élethez, kapcsolatokhoz való viszonya, a gondolati sémák, az attitűdjük, hiszen ab ovo más oldal felé közelít. Ezért vonzza a nő a férfit és vica versa (most itt optimális esetekről van szó).Mostani kérdésem, ami mindig is foglalkoztat és amire sose fogok választ kapni, hogy tényleg igaz-e hogy van olyan kisugárzás, amely taszítja vagy elrettenti a férfit?

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr701131393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hachier 2009.05.19. 23:08:18

Szerintem nincs. Mindenkivel úgy van, egyeseket taszít, másokat vonz.

csipkerózsa 2009.05.20. 16:33:22

@Hachier: Hát ez megnyugtató lenne, de hát a férfilélek rejtelmei kiismerhetetlenek számomra:)
Pedig milyen jó lenne néha, ha olyan lennék mint Mel Gibson a Mi kell a nőnekben.Csak néha hadd lássak bele a fejekbe, vagy legalább a tettek indítékai legyenek világosak:)
süti beállítások módosítása