HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.06.09. 21:05 csipkerózsa

A nap híre!!!

Ha abból az analógiából indulunk ki, hogy Isten az átlagembert a saját képére teremtette, akkor Dave Gahan nyilvánvalóan magasabbrendű Istennél.:):) Félelmetes elképzelnem, illetve el se tudom, hogy ő, az Idol beteg és sebezhető lehet.

Nincs veszélyben a pesti Depeche Mode-koncert!!!!

Mindössze néhány héttel a Depeche Mode énekesén, Dave Gahanen végrehajtott műtétet követően a világhírű brit csapat újra színpadra állt: folytatják Tour of The Universe nevű turnéjukat, így nem marad el a június 23-i budapesti fellépés.

A hétfői lipcsei koncerten a Depeche Mode mindent beleadott, Dave Gahan két órát töltött a színpadon. A frontembert, aki kábítószer-túladagolás miatt 1996-ban majdnem meghalt, május elején Athénban szállították kórházba, ahol hólyagrákot fedeztek fel nála. A zenészt nem sokkal később New Yorkban műtötték meg.

A hétfői fellépésen Gahan már a régi formáját mutatta, az együttes pedig folytatja Tour of The Universe nevű turnéját, amelynek keretében június 23-án Budapestre is ellátogatnak

 

Forrás:www.fn.hu

ÚÚÚJEEEEEEEEEEE!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr501175411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezt így hogy? 2009.06.18. 20:30:03

off

bocs a reklámért

két kiemelt állójegy eladó a jövő hét keddi Depeche Mode-koncertre, árában

küldj üzenetet

on
süti beállítások módosítása