HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.08.26. 21:18 csipkerózsa

5 képzeletbeli barátnőm a hírességek közül

Tudom, hogy lehet, hogy nincs még egy ember, aki ezen elgondolkozott volna, de én megtettem:D A hírességeket sok szempontból kedvelheti/utálhatja az ember, külseje, képzelt jelleme, kiállása, viselkedése miatt. Nyilvánvalón ezen a személyiségek, személyes tényleges kapcsolat híján, úgy alakulnak ki, hogy mi kialakítunk egy képet róluk, külsejük, talán (ha színészek) szerepeik miatt, public viselkedésük révén.De van, hogy győz az egyszerű felebaráti szimpátia vagy antipátia. A következőkben következzen 5 hölgy, akivel szívesen eltölteném a szabadidőmet. Csak nők, mivel a férfiak esetében fellép egy igen erős másféle aspektus, amit nem feltétlen neveznék érdek nélküli barátságnak:D Kivétel ez alól Stephen Fry, aki az egyik legnagyobb idolom.Ő , hogy úgy mondjam, más csapatban játszik, tehát nem lenne semmiféle kísértés, szóval legjobban őt szeretném barátnak.Remek embernek tartom, egy végtelenül művelt, modern kori Oscar Wilde, szerintem annyi közös témánk lenne, mint égen a csillag.
1. Audrey Tatou
Amelie, hát lehet őt nem szeretni?Leszögezem, hogy roppant mód szkeptikus vagyok a nőkkel, főleg, akik jobban néznek ki nálam, ebből kifolyólag a fél világ az ellenségem:D De Audrey más. Ő annyira aranyos, kedves, mégse egy pozőr, láthatóan semmi modorosság nincs benne. Szinte látom, ahogy sétálunk Párizs utcáin, majd beülünk egy kávézóba valami finom habos süteményt enni és közben régi nagy színészekről és filmekről diskurálunk.

2.Amy Adams
Na hát az ő jellemét nálam minden bizonnyal alakította a Bűbáj című film. Szóval a továbbiak az Amy Adams alakította szereplőnek szólnak:)Csodálos dolog lehet, ha az ember ennyire őszinte, önzetlen és pozitív. Az, ha valakit nem rontott meg a mindennapok küzdelme, aggódalmai és negatív megszokásai. Imádom személy szerint, és magam is gyakorlom, az őszinte lelkesedést, mert ha valaki már lelkesedni se képes valamiért (persze valami olyanért ami némi értelemmel bír...):))akkor az a lélek vergődésének kezdete.Mindemellett annyira finom szépség, pont mint Audrey. Nem szeretem a dévaj nőket.Nyilván ez abból is fakad, h nem vagyok férfi:)

3. Diane Krüger
Diane az új szerelmem, ez már hivatalos. El vagyok tőle bűvölve. A stílusa, az interjúi, mind olyan személyiséget körvonalaznak ami nálam abszolút nyerő. Alig várom, hogy pénteken megtekintsem a Becstelen Brigantykat (VÉGRE) és már színészként is véleményezhessem, biztos nem leszek elfogult.:)

4. Jennifer Aniston
Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretem Jent, tudom, hogy minden szerepében ugyanazt adja: Rachelt, de mindezt olyan őszinteséggel teszi, hogy az roppant szimpatikus. Nem egy Ingrid Bergman,de nem is hiszi magáról, hogy az.Nagyon derűs, vidám jellemnek tűnik és ami fontos, a nyilvános szereplései alkalmával, láthatóan egyáltalán nem veszi túl komolyan magát, Tényleg olyan mint egy kedves lány a szomszédból. És mindig mosolyog, nem egy pózoló, arrogáns, mizerábilis csontváz cow...(mindenki jöjjön rá kire utalhatok Jennel szemben:) Nyilván van nála némi bibi, hogy ennyire szerencsétlen a szerelemben, de én nem a vőlegénye akarok lenni, aztán meg lehet, hogy csak rossz pasikat választ...

5.Isla Fisher + Sarah Jessica Parker döntetlen
Isla mellett sok szól abból, ami Amy Adamsnél is. Szeretem , ha valaki képes megőrizni a természetességét, és pozitív energiát sugároz.Ráadásul nagyon boldog lennék, ha a barátnőmnek Sacha Baron Cohen lenne a férje, mert fanasztikusakat tudnánk beszélgetni az élet dolgairól.
SJP pedig a vásárlás miatt, láthatóan sok ragadt rá Carrieből, biztos remekeket bumliznánk a városban boltokból ki, boltokba be. (Hozzáteszem h Carrie Bradshawval  már nem barátkoznék ilyen lelkesen)

 

Szólj hozzá!

Címkék: film gondolatok 5


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr311340648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása