HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.09.28. 12:57 csipkerózsa

Sonia Rykiel for H & M

Még el se kezdték árusítani a H & M legújabb sztártervezőjének, Jimmy Choonak, a kollekcióját, a H & M máris bejelentette ki lesz a következő sztártervező: Sonia Rykiel.
A francia tervezőnő bohókás kreációiról, csíkos mintáiről, és elsősorban kötött ruháiról híres, a H & M-nek pedig ruhákon és kiegészítőn túl fehérneműt is fog tervezni.

November közepén kerül majd a boltokba a Jimmy Choo kollekció, amiben a cipőistenség nevével fémjelzett tűsarkú szandálcsodák, ruhák és kiegészítők lesznek találhatók.

A híres tervezőkkel való terveztetés, ezáltal a luxusdivat , a high-fashion, elérhetővé tétele amúgy is szívügye lett a H & M-nek az utóbbi pár évben. Olyan divatcézárok terveztek nekik, mint Matthew Williamson vagy Roberto Cavalli.
 


Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr801412627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása