HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.10.22. 21:04 csipkerózsa

Dresses to die for- Ruhák, amikkel oktalanul szerelembe estem

Ígérem, hogy megpróbálom a Dolce &Gabbana és Louis Vuitton hegemóniát visszaszorítani, de ki fog bukni belőlem tuti. A oron következő ruhák gyermekded lelkesedésem, és kerekded szemű lelkesedésem alanyai.
Csak ismételni tudom magam: a Lanvinban nem lehet csalódni. Ez a két gyönyörűség már régóta kedvencem, tehát értékállók:)



Oscar De La Renta valahogy annyira nem szokott megragadni, mert ő is olyan, mint mondjuk Caroline Herrera. Nagyon szép, de semmi földöntúlian különleges.Azonban számra kell üssek, mert ez a ruha igazi telitalálat.

Ezt a Missoni jumpsuitot még Sophie Marceau-n láttam Cannesban, egy reklámfotózáson. A kezeslábas, avgy egybenadrág vagy mifene, amúgy is nagy kedvencem. Még kis tacskó voltam mikor nagy kedvencem Posh Spice ilyet viselt egy Spice Girls koncerten.
Én nagyon szeretem az erőteljes színeket, annak ellenére, hogy a fekete, az örök elegáns, illetve a monokróm is nagy szerelmem. Ezt a Diane Von Fürstenberg Pre Fall 2009 ruhát is el tudnám képzelni a szekrényemben lógni.
És befejezésként egy másik színpompás különlegesség.Blumarine 2009. Ez az egész kollekció nagyon jó amúgy, tele pasztell, de mégis vibráló, légis szépségekkel. Látszik rajtuk, hogy kényelmesek.

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr741468528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása