HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.11.03. 16:19 csipkerózsa

Miserable

Ma megint bebizonyosodott , hogy az ember CSAK ÉS KIZÁRÓLAG magára számíthat. Mindenben. Bármit is ígérnek, ha nem te (én) hajtod végig az ügyet szar se lesz belőle. Elképesztő, hogy nem lehet 2ről a 3ra jutni, hiszen az 5ről hatra már túl sok lenne.
Az ember minden erőfeszítése meddő, mert akármit is csinál, ha a fátum, a sors, Moira vagy nevezzük, aminek akarjuk, nem úgy gondolja, egy pillanat alatt kihúzza a lába alól a talajt. Úgy vélem, mostanában az a kedvenc szórakozása, hogy  szemléli, meddig bírom a különböző erősségű csapásokat, mikor fogom végképp feladni, mikor kényszerít végképp a földre, mint magányos vesztest.Lehet, hogy magányos vagyok, de vesztes SOHA. És, jobb ha a sors előre felkészül, mert  ÉN SOSE ADOM FEL. Én sose fogok meghunyászkodni.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr321496099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.mara 2009.11.03. 16:50:42

ugyan nem tudom mi történt, de: csak gondolj arra, h hnap is lesz egy nap, újabb napfelkeltével, barátokkal, lehetőségekkel és poénokkal!
én a havonta 1-2 napon szoktam magamba roskadni lelkileg és fizikailag is, és akkor vigasztalhatatlan vagyok, és minden rossz, nem segít még az alap hozzáállásom sem sajnos. csak tudom, de nem érzem, nem vigasztal, h lesz még jobb is. és rosszabb is. akkor meg miért törjem magam...
fel a fejjel, az élet fair: azt kapod, amit adsz...:)

csipkerózsa 2009.11.04. 10:40:32

@j.mara: Köszönöm, nagyon aranyos vagy, és igazad is van. Ma már egy fokkal pont jobb:)Felállok én is mindenhonnan, csak néha van egy kis térdbicsaklás:)
süti beállítások módosítása