HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.05.28. 17:44 csipkerózsa

Hát jaj!!

Dave Gahan nekem olyan, mint egy férj, egy ikon, egy isten.

Megoperálták Dave Gahant -június 8-tól visszatér a színpadra

Kiderült mi döntötte le lábáról a Depeche Mode frontemberét - daganatot találtak a húgyhólyagjában, és azonnal meg is műtötték.

Két hete kórházba kellett szállítani a Depeche Mode frontemberét, Dave Gahant miután rosszul lett egy koncert előtt. Az állapotáról viszont semmi pontosat nem lehetett tudni, ám tegnap bejelentették, hogy tumort találtak a szervezetében.
 
Az énekes húgyhólyagjában keletkezett az elváltozás, amit meg is kellett műteni. Gahan szerencsére jól van, arról azonban nincs hír, hogy előreláthatólag meddig lábadozik majd, és hány fellépés lesz elhalasztva. A hétvégére tervezett londoni buli egész biztosan átkerül jövőre, de akár az egész nyári programot felboríthatja a nem várt betegség.
 
A turné szervezői szerint viszont a budapesti koncertet nem érinti már a szünet, és június 23-án a tervnek megfelelően ideérkezik a Tour of the Universe.
 
forrás: exit24.hu

4 komment

Címkék: depechemode


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr981149405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

martinidream (törölt) 2009.05.30. 12:15:46

Kisrókám, én szeretelek.:)
És Dave élt, él és élni fog!;)

csipkerózsa 2009.05.30. 12:43:42

@martinidream: IGEN!! nem is szabad az ellenkezőre, vagy negatívra gondolni, hisz (kedvenc mondásom) ne adjunk esélyt a Pygmalionnak.

martinidream (törölt) 2009.05.30. 13:10:02

@csipkerózsa: Rendben lesz. Majd meglátod a saját szemeddel is, ha jön a koncertre. Pokolba a Pygmalionnal!:D
süti beállítások módosítása