HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.08.09. 16:30 csipkerózsa

A BPba

Az az igazság, hogy már három átkozott **** napja próbálok egy nyomolrult bejegyzést írni, de még véletlenül sem sikerül úgy beilleszteni a képeket , ahogy szeretném, hanem szöveg és kép között félméteres ****** hézagok tátonganak. Átok, hogy ekkora **** ez a *****.

És utálom magamat is, amiért nem figyeltem sose SOSE info órán anno gimiben, és az ECDL-t is ellinkeskedtem. Hogy miért nincs a közelemben egy informatikus, vagy legalább valaki, aki ért a gépekhez. Mert nekem ez a legnagyobb ellenségem. Ez odáig fajult, hogy már utálom a számítógépeket, csak az információk iránti olthatatlan szerelem visz rá, hogy leüljek eléjük, utálom az olyan földi hívságokat, mint  a mobiltelefon, sose költenék rá, hogy valami puccos szarom legyen, mert nem fáj a fogam földi figyingekre:D és efféle földi hívságokra. A tvk is hidegen hagynak, a régi Orion tvm TÖKÉLETES, míg a család többi, űretechnikát is tartalmazó csodamasinái áállandóan beadják a kulcsot, addig az én kicsikém évtizedek óta működik. Hiába na.Igazából ezeket a modern szarokat direkt úgy csinálják, hogy gyorsan elromoljanak, hogy minél többször kelljen venni. Itt van pl. a hűtönk, ami 4 évente Folyamatosan MINDEN évben elromlik, és minden évben szó nélkül kapunk cserekészüléket. Hogy miért? Mert a gyártó tökéletesen tisztában van vele, hogy egy ócska szart forgalmaz.Vagy az mp3-ak, semmit nem csinálok az enyémmel csak hallgatom, nem is mozgok vele, erre már a negyedik fülhallgató megy tönkre, amit persze nem cserélnek, mert a garancialevél arra nem vonatkozik.Bár maga az mp3 is ócskavas, mert ha új számokat akarsz rárakni, akkor nem kapcsol be. Úgy hogy most mindenféle ravasz technikával egy -egy számot próbálok rácsempészni, ha őnagysága hajlik rá.

Minden nyaralásomon van kis füzetkém amibe gyűjtöm a "nyár számait" így ismerkedtem meg 4 éve nagy kedvencemmel Luca Dirisioval:):) Idén is van pár új nóta, amiről mostantól mindig a nyaralásom fog eszembe jutni és mindig megmelengeti a szívemet az emlék. Egyébként ezt ajánlom mindenkinek, hogy ha megy valahova, akkor vegyen valami olyat, aminek illata van, vagy vigyen valami új illatot (pl kibontatlan párfümöt) magával, mert onnantól kezdve arról az illatról mindig az a szép emlék fog eszébe jutni. Pl nekem az első londoni utam illata Kate Moss parfümje, mert bontatlanul vittem és azóta ha csak beleszagolok már látom is a Big Bent (míg idén már használt parfümöt vittem és elmaradt ez), az idei Londoni út illata a Lush Rub Rub Rub testradírja.Az idei nyaralás illata természetesen a Felce Azzurra hintőpor, ami öt éve szerelmem, amikor először szagoltam szintén Horvátországban, azóta vágyom rá, és idén SIKERÜLT venni belőle. Magyarországon nem tudok róla, hogy kapható lenne.Barátnőmel valóságos rabjai vagyunk ennek az illatnak, állandóan szagolgatjuk, szóval lehet van benne valami, ami függőséget okoz.:) Na szóval visszatérve az idei nyári számokra, most nagy kedvencem Kelly Rowland és David Guetta When love takes over c. száma, annyira feelgood, tökéletes nóta egy tengerparti esküvőhöz:) Jaj, azt hiszem túl nagy hatással volt rám a Nem kellesz eléggé :D
Emellett most nyári dalom horvátból Emilia Torrini: Jungle Drum című ksi tinglitangli nótája, olyan kis édes. És persze Peter Fox: Haus am Seeje, mert ez is egy jóféle szám.

Na hogy megnyugtattam magam a kezdetekhez képest:D
 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr721298433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása