HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.09.06. 18:22 csipkerózsa

Hitchcock Issue

Annie Leibovitz vitathatatlanul az egyik legjobb fotós, a legérdekesebb ötletekkel. Személy szerint nagyon szeretem a munkáit, azt, hogy a hírességeket tőlük teljesen szokatlan helyzetben ábrázolja.
Tavaly készült egy Hollywood Portfolio, amelyben Hitchcock klasszikus filmjeinek klasszikus jeleneteit alkották újra, mai hírességekkel.
Marion Cottilard mint a Psycho Marion Crane-je (eredetileg Janet Leight)

Scarlett Johanson és Javier Bardem a Hátsó ablak(Rear Window) peeping tomjai (eredetileg Jimmy Stewart és Grace Kelly, a ruha klasszikus darab, az egyik legszebb filmes kosztüm ever made)

Jodie Foster mint Tippi Hedren a Madarakból ( ok, lehet, hogy ma már megmosolyogtató a Madarak technikája, de az a szorongás örök, és a végjelenet.. Katarzis)

Charlize Theron Dials M for Murder

Seth Rogen durva betúlzás az isteni Cary Grant után a North by Northwestből (magyarul Észak-Északnyugat, talán ez az első igazi kalandfilm)

Emile Hirsch és James Macavoy idegenek a vonaton (Strangers on a train) (JM arca fekete-fehérben működik a legjobban, mert így érvényesül az a 30-as évek típusú arcéle és arcszerkezete)

Renee Zellwegger alias Kim Novak a Szédülésből (Vertigo, micsoda klasszikus film, isten a tanúm, ha lenne téma ahova be tudnám szúrni tanítanám)



Szólj hozzá!

Címkék: film divat gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr851364145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása