HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.09.06. 20:56 csipkerózsa

Victoria Beckham-Vogue: Maybe next time

Kedvenc figyelemőrült divatikonom mindig is epedezett a csilogásért, meg hogy ráfigyeljenek. Az ilyen vágy csúcsa, amikor neves magazinok címlaplánya leszel.És melyik a legikonikusabb divatmagazin, a divat Bibliája? Ugyebár, a Vogue, annak is az Anna Wintour vezette amcsi ága. Hát Poshunk élt-halt már a gondolattól, hogy szerepeljen a címlapon, de csak nem jött az áhított telefon. Nehéz helyzetbe kerül (nehéz, hát felröhögtem) mikor felkérték, hogy a Vogue legnagyobb ellenpólusa, az ELLE USA címlaplánya legyen. Gondolom, azért agyalt rajta és latolgatott, de ilyen ziccert nem hagy ki, elvállalta. Csakhogy ezzel fél évig minimum ellőtte magát a Voguenál, merthogy ennyi időn belül a két magazin címlapján nem tűnik, nem tűnhet fel. Olyan ez, mint amikor mondjuk Charlize Theron visel egy ruhát egy premieren, akkor hasonló kaliberű híresség azt a ruhát nem veszi fel jódarabig. (Állítólagos pletyka, hogy Anna Wintour kikötötte, hogy addig nem lehet náluk címlapon VB, ímg ki nem veteti a nevetséges lufimelleit. Állítólag Vic meg is tette, ezért is csalódott. Úristen!)
Mindenesetre a címlap nagyon csini lett, a Subscribers cover is. Az interjút már el nem olvasnám, nem tud olyat mondani, ami érdekel. Én csak kívülről nézem:)
Hussein Chalayan 2009 Fall

Christian Dior ugye, láthatóan.

Persze nem kell sajnálkozni VB kálváriáján, jutott neki már épp elég Vogue címlap, Britanniában, Oroszhonban,Indiában.

 

Szólj hozzá!

Címkék: divat victoriabeckham


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr71364502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása