HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.09.19. 21:00 csipkerózsa

Őszi ruhakörkép

Lassan vitathatatlanul beköszönt az ősz, azonban ez nem azt jelenti, hogy mostantól csakis a nadrág lehet az egyeduralkodó. Még a vastagabb anyagból készült tavaszibb darabok is tökéletesen viselhetők ősszel, hála a kiskabátok reneszánszának.
A váll nélküli ruhák ezzel a megoldással még egy szezonon keresztül hordhatók.A Victoria Beckham Collection vállnélküli, testvonalat követő ruhája ezzel a Marc Jacobs 2010 Resort barokkos hatású kabáttal vagy Chanel Fall Resort 2010 blézerrel remek választás őszire.

Számomra must-have ez a Victoria Beckham legújabb kollekciójából való darab. Félreértés ne essék, nem az ő érdeme ez, naná hogy jó a ruha, hiszen jókat koppintott le, mint arról már korábban értkezetem. Nemrég mutatta be a legújabb kollekcióját, amiből ez a darab is való, ami már javuló tendenciát mutat, de minden eredetiséget nélkülöz. Pont mint a tervezője.


Nincs nadrágos vagy egyszerű ceruzaszoknyás szett, amit ez a Balmain blézer fel ne dobna. A 80-as évek hangsúlyos vállazása hálisten visszatért, de azért mondjuk válltömést még ne varrjunk bőszen a blúzainkba.

A színekről se feledkezzünk meg. Egy egy színes darab azonnal feltesz minket az őszi utcák térképére.Ezzel a Chanel Fall Resort 2010 is tisztában van.

 

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr191393406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása