HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.09.28. 17:34 csipkerózsa

Versace Spring 2010

Javában zajlik a Milano Fashion Weeks, s bemutatásra került a legújabb (Donatella) Versace kollekció. Nem mondom, hogy nekem a Versace a kedvencem, mert kicsit mindig úgy érzem, hogy biztosra játszik, én pedig szeretem a burjánzást és a kísérletezést a divatban, de azt meg kell hagyni, hogy nagyon ritkán nyúl mellé. A ruhái mindig extranőiesek és stílusosak.
Az eljövendő tavaszi kollekció roppant jó lett, meg kell hagyni, nekem is nagyon tetszik több darabja. Főleg az, hogy olyan púderes, álomszerű, játékos ruhák és cipők vannak. Ami mondjuk nem véletlen, mert a tervezőnő Tim Burton készülő filmje, az Aliz Csodaországban-ból merített ihletet, szerinte Alice illene Versace-országba is:)
(megjegyzés: magam is osztom Donatella lelkesedését az új Tim Burton-projekt iránt. Mint elvakult Alice-rajongó, már ezekkel a kiszivárgott képekkel és a nyúlfarknyi trailerrel megvett kilóra)

 

Szólj hozzá!

Címkék: film divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr11413258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása