HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.10.04. 22:22 csipkerózsa

September's best.

Izgalmas hónap volt, fashion weekekkel tarkítva, ahol mindenki ott volt a ki számít, és szeretne számítani, illetve azt hiszi, hogy számít. Persze ilyenkor nem egy willisben és egy farmerban mész , ugye. Az ember kiöltözik, még a Chanel-filmre se illik rövidnadrágban és sportcipőben menni. Volt akinek sikerült úgy magára vonni a figyelmet, hogy azt nem elfojtott pukkadozás vagy nyílt gúnykacaj kísérte. Félreértések elkerülése végett, a következőkben szereplő die for ruhák viselői sok esetben rendkívül állnak a bizalom körömtől, szóval CSAK a ruhát figyeljük. Bár az érzéseim a viselőik iránt úgyis sütnek majd a szavakról:)
Első helyen kell megemlítenem az angol fiatal színjátszó antitálentumot, Hermione Emma Watsont. A kisasszony színészi kvalitásai és kifejezőkészségének szintje olyan alul van, hogy ásni kell, hogy megtaláljuk. Nem úgy ruhája, ez a módosított Burberry, aminek arca is amúgy( hogy nem szégyelli magát, aki kiválasztotta erre.....),s a Burberry Londonba visszatért 2010 bemutatóján viselt. Még a rendezvényen szintén jelenlévő Posh Spicet is sikerült leköröznie vakuvillanás tekintetében.A haj, a smink, a ruha mind telitalálat, fájóan tökéletes.

Eve , aki hajdanán danolászott valami számot Gwen Stefanivel, már első körben nyert nálam, mert a Dolce és Gabbana 2009 őszi kollekciója nálam mindent visz. Elrontani sem lehet.

Megint dicsérnem kell Victoria Beckhamet. Annyi elrontott, ocsmány sötétségbe töltött hónap után VÉGRE felvett valami nem feketét és elfelejtette magára önteni az önsárgítót. Elképesztően jól, frissen mutat a saját tervezésű ruhájában,amit a londoni divathét egyik prezentációján viselt (Fashion East 2010). Nyilván ezt a ruhát is ő viseli a legjobba, magára tervezi őket. Akinek a hasa nem homorú, mint neki gondolja meg kétszer. Mindenesetre ő nagykövete a ruháinak.Csak azokat a lábáról lerohadhatatlan YSL trib Twokat utálom. És mindig a ruhája és táskája színéhez igazítja.brrr......

Az idei Emmyn sztem Jennifer Carpenter volt  a legszebb ebben a szépséges és egyben az estélyikre vonatkozó kliséket valamiképpen kerülni igyekező Zuhair Murad ruhában. Ugye őt ismerhetjük a Dexter c. sorozatból, ahol is kedvenc sorozatgyilkosunk neurotikus , láthatóan étkezési zavarokkal küzdő húgát alakítja. A való életben a felesége, ezért bosszúm örökké üldözni fogja.






 

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr321427857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása