HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.10.07. 22:21 csipkerózsa

Fejes Endre for Prima Primissima

Idén is kiosztják majd az igen nívós Prima Primissima-díjakat. Nyilván engem a magyar irodalom kategória érdekel legjobban. Főként mivel az egyik kedvenc magyar íróm is a jelöltek között van. Fejes Endre Ágh Istvánnal és Lator Lászlóval került jelölésre. Őszintén az én szememben kenterbe veri a másik kettőt, bár nem mondom, hogy Ágh István nem jelentős kortárs poéta. De Fejes az más kategória. Kultuszszerző, mert nekem a Rozsdatemető és pláne a Jó estét nyár, jó estét szerelem kultuszregény. Évente egyszer legalább mindig elolvasom a JENYJESZ-et, mert valami hátborzongatóan zseniális. Lenyűgöz a filmszerűsége, az elképesztően jó története és az a remek mód , ahogy ez elénk van tárva.

"A sötétkék ruhás fiú feje megmerül a lámpa bágyadt fényében. A fiú az asztalra könyököl, atlétatrikóban van, szinte betegesen sovány, arca fáradt, szótárt lapozgat, erősen koncentrál, valószínűleg tanul, mert golyóstollal időnként egy-egy szót följegyez valami füzetbe"

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr871435387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása