HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.11.13. 12:24 csipkerózsa

Travel and Living

Kicsit régen frissítettem, tudom én, csak mostanában, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az tervezve lenne, ezért nem tudtam ilyesmivel foglalkozni.Na de majd pótolok mindent.

Szóval mostanában insomniával töltött éjszakáim alatt nagyon gyakran nézem egyik kedvenc csatornámat, a Travel&Livinget. Be kell valljam, hogy a csatorna travel része nem túlzottan érdekel, én nem elméletben, hanem gyakorlatban szeretek utazni. Viszont a living-rész már annál jobb, van is három sorozat, amit, amikor csak tehetem megnézek.
Az egy a Little people, big world, ami a kisnövés Roloff házaspár (Amy és Matt) és az ő gyermeiket (Jeremy, Zack, Molly Jacob) életét mutatja be, amolyan reality. Érdekes , hogy Matt és Amy is teljesen átlagos magasságú szülöktől származik, ők mégis kisnövésűek, és a gyermeik is , egyet kivéve, átlagos testmagasságúak. Csupán az ikerpár Zack és Jeremy közül lett egy gyermek kisnövésű.Milyen érdekes ez a genetika.Nagyon kedvelem őket, Matt-ben, a családfőben nagyon szimpatikus, hogy a nyilvánvaló nehézségek és a gyermekkorában átélt sok szenvedés ellenére is egy elképesztően, már már zavaróan:), tettrekész ember, aki ha elhatároz valami, legyen az BÁRMILYEN elképzelhetetlen, azt véghez is viszi.Amy a családanya szintén közel áll a szívemhez, mert ő is fittyet hány, arra, hogy mi is a tényleges helyzete, és elfogadja a lehetőségeket olyannak amilyenek. Jó persze, mondhatni könnyű nekik, mert az Amerika.
A másik kedvencem, amit gyakran nézek, az amúgy az amcsi pletykalapok címlapján állandóan ott díszelgő, ma már válásuk és csatározásuk miatt, Jon és Kate Gosselin életét bemutató, lifesoap, ők 8 kisgyermek szülei.(Jon & Kate plus 8) Hát őszintén, ha nem tudnám, hogy már elváltak, akkor is gyanakodnék, mert számomra Jon elég furcsa ember,nem találom túl szimpatikusnak, persze lehet, hogy ezt csak a tipikusan, tipikusan amerikai családanya-típusú neje hozta ki belőle. Kate nagyon aranyos nő, de tipikus egysíkú gondolkodású, heherésző, egyszerű szőke amerikai nő. A sorozatban, ezeket leszámítva, szeretem, hogy hogyan s miként boldogulnak azzal a nyolc gyerekkel, hogyan szervezik meg az életüket, ami teszem hozzá, abszolút megvalósíthatatlan itt nálunk, mert itt 8 gyerek mellett nem maradhat otthon mindenki, mert akkor 2 hét alatt éhenhal a család.Nem vagyok egy gyerekmegszállott, sőt, de azért meg kell hagyni, hogy egy két gyermekük Gosselinéknek igazán elbűvülően aranyos.
A harmadik műsor amit szeretek és egyben leesett állal bámulom, az a Toddlers & Tiaras.Ez a sorozat, a kislányukat, egészen kicsi lányukat, mindenféle beteges szépségversenyekre cibáló anyákról és gyerekeik versenyeiről szól. Hát megdöbbentőek ezek a gyerekek ott. Tiszta kukorica gyerekei. Ahogy 4-6 éves lányok kikenve, kifenve (volt anyuka aki SZOLÁRIUMBA vitte el a kislányát hogy szép barna legyen) illegetik magukat, mint valami olcsó nőcske. És annyira megdöbbent, ahogy némelyik nyilatkozik, hogy milyen mosolyai vannak, h van ez a mosolya a színpadra, meg ez, amit a zsűrinek vet be. Úristen, mennyire személyiségromboló ez már. És ami ennél is megbotránkoztatóbb, hogy a szülők, a drágalátos anyucik mit mondanak. Rajtuk látszik, hogy azért viszik el a lányukat ilyen helyekre, hogy maguknak bizonyítsanak, (főleg ronda kövér, mekdonáldszon felhízott, amcsi háziasszonyok) , és hogy élvezkedjenek a gyerekeik "sikerén". Döbbenetes és egyben tanulságos, őszintén ezeket, főleg bizonyos kor alatt, ezt államilag is tiltanám.Micsoda burn-out lesz itt ezekkel a kisgyerekekkel, ha ne adj isten megnő és elmúlnak a sikerek.
Mert, oké az más, ahogy mi is itt beszéltük, hogy mi nem tudunk zenélni, és a gyerekeink fognak (mert az lesz:) , mert ez tényleges értékkel jár, és megfelelő hozzáállással és jól megválasztott hangszerrel a gyereknek is élmény.

Szólj hozzá!

Címkék: tv gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr761522247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása