HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.06.17. 11:47 csipkerózsa

Meat Free Monday

Igazán ildomos, amikor hírességek vissza akarnak adni valamit, abból a sokból, amit világunk ád nekik, a pénzt azt neeem, de valamit.

A legendás Beatle Paul Mccartney mindig is szívén viselte a környezetvédelmet és hasonlókat (kivéve amikor elvette legendásen féllábú attention and money whore legutóbbi nejét). Most lányával és olyan támogatókkal, mint Moby, Yoko Ono, A Little Britain (Angolkák) komikusai meghirdette új programját a "Meat Free Mondayt". Ennek a kezdeményezésnek a lényege, hogy szeretné felhívni a húsevők figyelmét, hogy hetente egyszer ne egyenek húst.Hogy miért? Azért mert hihetetlen sok pénzbe és energiába és munícióba kerül annak a sok állatnak a léte, hízlalása, amelyeknek aztán a húsát nagy kegyesen, felsőbbrendűségünk teljes tudatában elfogyasztjuk.

Én gyenge és esendő vagyok az ilyesmihez, azt se bírom megállni, hogy a Takko mellet elhaladva nem menjek be vásárolni, vagy ne egyem  meg az utolsó, hét szűk esztendőre félrerakott zacskó  gumicukrot. De akiben van tartás, Mccartneyékkel tarthat.

Stella McC., Paul lánya, az egyik kedvenc divattervezőm, hihetetlen, hogy milyen jó cuccai vannak és ezek mellett menyire jól tud kinézni bennük..*sigh*

 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr11190643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása