HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.07.26. 14:00 csipkerózsa

Vacation Number 2.

Újfent eltávozom egy kicsit nyaralgatni, egy hétre illetve pár napra. Viszem magammal kedves barátnőimet Alicet és Madame Bovaryt. Mindkettő tökéletes tengerparti olvasmány, hiszen sem a könnyes érzelmektől, sem a fantáziától nem akarok megválni egy percre se:)

Utána jövök vissza, folytatván a baromságaimat, feltöltve a hiányzó részeket. Augusztusban bőven lesz munkám is, úgyhogy minden bizonnyal felkeveredik kicsit a nyári állóvizem.

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak drága barátnőmnek, Miss Loyal-nak,aki szeptembertől belép az egyetemisták nagybetűs életébe. Boldog ember, nagyon irigylem. Az egyetemi életnek nincs párja. Amióta ilyen vén hülye alumni vagyok, még a vizsgaidőszakokat is visszasírom.

xxxx

Ps: Furio Giunta KICKS ASS!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr521269215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása