HTML

Egy veszedelmes elme vallomásai

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

2009.09.15. 14:50 csipkerózsa

R.I.P. Patrick Swayze

Szóval ilyen , mikor elmegy egy ikonod. Patrick Swayzere egész délutánokat tudtunk nyálcsorgatni barátnőimmel, volt egy egymás után több filmjét néztük maratonba.
Ő volt a non plus ultra, szerepei alapján szexis, belevaló, mégis kedves, őszinte tekintetű és annyira édes mosolyú, hogy elolvadtunk ott a videó előtt. Néztük a Ghostot, ami ma már lehet kicsit nyálas, de én a mai napig bármikor meg tudom nézni, néztük az Útszéli Diszkóban, ahol kis bakfisként ámulva lestük, ahogy azzal a tökéletes testével más nőket megajándékoz,imádtuk a Wong Foo-ban, mert transzvesztitának is ő volt a legjobb és a csúcs: a Dirty Dancing.Minden este nagyokat sóhajtoztunk, és elképzeltük, hogy velünk táncol, bennünk veszi észre a rejtett értékeket.
És most elvesztett egy csatát, Baby-t nem, de őt sajnos a sarokba állították:(((
 



 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://veszedelme.blog.hu/api/trackback/id/tr431383990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása